Ubat Gastrik AGP


Anda Ada Gastrik? Atau Pedih Ulu Hati? Gout? Atau Ada GERD? Atau Masalah Lebihan Asid Badan?Memang ramai antara kita yang mengalami penyakit Gastrik, Pedih Ulu Hati,Gout serta GERD. Ada yang bergantung kepada ubat hospital sahaja, keluar ratusan ringgit setiap kali diserang gastrik. Terpaksa pula mengambil cuti sakit berhari-hari, malahan ada yang berminggu. Selain dari gastrik, ada yang mengalami Gastroesophageal Reflux Disease (GERD), yang kemudian mengakibatkan pedih ulu hati. Setengah orang kata, perut kembung, ye lah, bila asid banyak jadi perut kembung.
Bila dah kena gastrik, atau perut kembung, atau GERD atau pedih ulu hati, SUNGGUH tidak selesa. Maka ubat gastrik adalah perkara yang biasa dicari bagi merawat gastrik yang amat menyeksakan ini...


Satu budaya yang selalu disalahanggap oleh pesakit gastrik adalah, pengambilan ubat tahan sakit boleh mengurangkan sakit gastrik.  Kita harus sedari bahawa sesetengah ubat tahan sakit mempunyai satu bahan kimia yang boleh mengurangkan penghasilan prostaglandin, seterusnya menyebabkan lapisan perut mudah terhakis oleh 'gastric acid'.


Setiap serangan gastrik, kos untuk berjumpa doktor dan ubatan sahaja mencecah ratusan ringgit. Satu suntikan sahaja mahu capai RM100, belum lagi masuk kepada pil dan lain-lain. Heran ke? Tak percaya, sila pergi ke farmasi yang berdekatan dan tanyakan berapa harga pil seperti Nexium atau Milosec. Ini cuma antara beberapa ubat gastrik yang ada. Ada bermacam lagi ubat gastrik yang ada di pasaran untuk merawat GERD, pedih ulu hati.
Soalan saya untuk Anda… Nak berterusan sakit gastrik sehingga  bertahun, atau nak ambil jalan yang lebih pendek? Lakukan rawatan gastrik sendiri dengan menggunakan penawar gastrik Alkalising Green Plus.
Kalau anda nak jalan yang lebih pendek, Alkalising Green Plus dapat membantu. Penawar gastrik yang lebih cepat untuk menyembuhkan sakit gastrik. Takkan kita nak biarkan sakit gastrik terus menyerang kita kan?

Alkalising Green Plus sedia melegakan sakit gastrik yang anda alami atau anda ada Sakit Ulu Hati?

KOTAK BAHARU KHASIAT TETAP SAMA

ubat gastri pedih ulu hati gout ubat gastrik AGP

HINDARI DENGAN SELAMAT, MUDAH DAN CEPAT!
* Penghantaran percuma seluruh Malaysia !
* Harga hanya RM150, 1 kotak ada 20 sachet. 

HARGA

Malaysia RM 150
Termasuk kos penghantaran
ANTARA Tanda-tanda sakit gastrik, pedih ulu hati….
 • * Hilang selera makan
 • * Pedih dan sakit perut
 • * Cirit birit yang teruk melebihi 3 hari
 • * Senak, rasa berangin dan tidak selesa pada kawasan perut
 • * Perut kembung, kerap sendawa dan buang angin (kentut) selepas makan
 • * Perut berbunyi kuat adakalanya terlalu kuat
 • * Rasa loya seolah-olah ada makanan di tekak anda
 • * Muntah (akibat tolakan gas daripada perut)
 • * Berat badan susut
Yang atas tu ialah tanda-tanda, tak semestinya semua orang ada tanda yang sama.

Pelaburan yang anda buat untuk diri anda adalah amat berbaloi. Dapatkan ubat gastrik atau penawar gastrik ini sekarang!!….

TIGA KELEBIHAN AGP:
1.  Ini bukan ubat, tapi supplement
Anda boleh makan apa sahaja, dan AGP ini bersifat ALKALI. Ia membantu menstabilkan himpunan asid yang terkumpul di dalam badan.
Ia juga menstabilkan Ph di dalam badan kita, Mempercepatkan rawatan hakisan di dalam perut dan usus. Menjadi diet ketika rawatan dapat mempercepatkan penyembuhan.
2.  Membantu proses penghadaman
Alkali dapat membantu tahap penghadaman makanan. Kelebihan asid dalam badan boleh menimbulkan penyakit dalam perut dan penyakit lain.
3.  Tidak memerlukan tahap disiplin yang tinggi…
Memang la, cuma ambil setiap hari sahaja… Sehingga sembuh…
* Disclaimer – Result Varies By Individual

Bagaimana cara mengambil ubat gastrik ini?

Mudah sahaja. Bancuh ubat gastrik dalam air suam, 1 sachet, sebelah pagi, sewaktu perut kosong, sebelum sarapan… Biarkan beberapa waktu, contoh 20 minit sebelum anda sarapan. Jika ada keperluan, boleh la ambil 1 sachet lagi sebelah petang… Yang penting semasa perut kosong dan bukan selepas makan…
Kemudian, perhatikan keberkesanan kepada badan kita sendiri. Ada setengah orang yang cepat keberkesanannya dan ada juga yang lambat. Penawar gastrik ini hanyalah usaha kita sahaja, Tuhan yang memberi kesembuhan.


TESTIMONI UBAT GASTRIK


Ubat Gastrik AGP testimoni 8


Ubat Gastrik AGP testimoni 2
Ubat Gastrik AGP testimoni 3
Ubat Gastrik AGP testimoni 4
Ubat Gastrik AGP testimoni 5
Ubat Gastrik AGP testimoni 7Ubat Gastrik AGP testimoni 8Antara sakit atau penyakit yang boleh dibantu dengan Alkalising Green Plus

Selain dari sakit gastrik, penawar gastrik Alkalising Green Plus ini juga dapat membantu penyakit-penyakit seperti gerd, pedih ulu hati, kanser, gout, perut kembung, gastrik ulcer. Secara ringkas apa-apa penyakit yang disebabkan oleh berlebih asid dalam badan. Contohnya, gerd, pedih ulu hati, perut kembung, gastrik ulcer disebabkan oleh asid dalam perut yang berlebih. Manakala sakit seperti gout, kanser, jantung, kencing manis pula disebabkan oleh asid dalam badan yang berlebihan. Saya mengatakan bahawa punca asas penyakit iaitu berlebihan asid dalam badan.
Berlebihan asid inilah yang akan menyebabkan ketidak seimbangan badan sehingga mencetuskan penyakit seperti gastrik, gerd, pedih ulu hati, kanser, gout, perut kembung, gastrik ulcer, jantung, kencing manis. Kenapa ini berlaku? Disebabkan pemakanan kita yang kurang mengambil makanan beralkali seperti sayuran dan buahan. Yang kita ambil banyak ialah dari kumpulan daging.
Juga disebabkan gaya makan kita yang makan banyak, penuh dalam perut, Maka asid perut perlu berkerja keras. Hasil lebihan atau residual pula tak dapat dikeluarkan dengan sempurna melalui perkumuhan, langsung tinggal di dalam badan menjadi asid.
Kalau dah begitu maka tak heranlah sakit gastik, gerd, pedih ulu hati, kanser, gout, perut kembung, gastrik ulcer, kanser, jantung, kencing manis dan lain-lain datang pada kita.

Deskripsi Ubat Gastrik

Ubat Gastrik ini menyediakan pigmen hijau yang berlaku secara semulajadi, flaxseed dan mineral alkali seperti kalsium, magnesium dan kalium untuk membantu mengekalkan keseimbangan alkali semulajadi badan.
Ubat Gastrik dengan Prebiotic dan probiotik berkualiti tinggi daripada Pra & Probiotics untuk membantu mengekalkan pencernaan yang baik. Dengan Coenzim Q10 dengan serapan yang lebih tinggi, berasaskan 100% yis semulajadi.
Ubat Gastrik 100% bahan-bahan makanan tanpa sampingan haiwan. Cepat melegakan gastrik dan lain-lain sakit perut, termasuk Gastroesophadeal Reflux Disease (GERD)
Sisa asid dari pemakanan, senaman dan proses-proses metabolik yang biasa boleh memberi kesan negatif kepada badan.

Bahan-bahan:

Coral Calcium, Certified Organic Barley Grass, Certified Organic Wheat Grass, Spinach, Flaxseed Meal, Pineapple, Certified Organic Spirulina, Artichoke, Apple Pectin, Natural Flavours, Potassium Bicarbonate, Aloe Vera Extract, Kale, Asparagus, Broccoli, Parsley, Organic Alfalfa, Cucumber, Nettle, Kiwifruit, GreenTea, Certified Organic Chlorella, Peppermint, Lime, Fructo-oligosaccharides, Kelp, Probiotic, Kelp, Water soluble Coq10, Probiotic.
Setiap kotak mengandungi 20 peket x 10 gram | dengan minimum 100 mg air CoQ10 yang larut.


(Setiap pembelian anda adalah menyokong usaha kami untuk terus membantu pesakit-pesakit gastrik di Malaysia. Mohon sebarkan Blog ini kepada kenalan anda yang ada gastrik.)
Sebelum saya teruskan, jawab 4 soalan ini sama ada YA/TIDAK:

 • Adakah anda selalu PEDIH ULU HATI?
 • Adakah anda selalu rasa TERBAKAR DADA?
 • Adakah anda selalu PERUT KEMBUNG?
 • Adakah anda selalu SAKIT GOUT?

Kalau YA, saya boleh bantu anda !!!


 “ALKALISING GREEN PLUS (AGP)”


MANFAAT AGP KEPADA ANDA (PESAKIT GASTRIK)

Insya Allah, AGP dapat membantu anda:

 • SUPAYA asid di dalam badan dikurangkan. Gastrik pun hilang.
 • SUPAYA dinding usus ditampal semula. Tiada pedih ulu hati.
 • SUPAYA proses penghadaman pulih semula. Perut dah tak kembung.
 • SUPAYA tiada rasa dicucuk-cucuk. Selesa dengan aktiviti harian.

Soalan Yang Sering Ditanya Tentang Alkalising Green Plus:

1) Bagaimana Nak Bancuh Alkalising Green Plus – AGP?

AGP sangat mudah digunakan, hanya 1 sachet sahaja setiap hari dibancuh dengan air suam sebelum sarapan.
.

.

2) Waktu bila paling sesuai minum Alkalising Green Plus – AGP?

Sebaiknya waktu pagi sebelum sarapan. Selepas 30 minit minum AGP, anda boleh makan seperti biasa.
.

3) Dalam sekotak Alkalising Green Plus – AGP ada berapa paket?

20 Paket dan dalam bentuk serbuk.
.

4) Berapa lama kesan atau hasil yang baik untuk pulih selepas mengamalkan Alkalising Green Plus – AGP?

Bergantung kepada tahap keseriusan sakit yang dihadapi oleh anda. Ada pesakit gastrik, pedih ulu hati atau sakit dada sepantas 3 hari mula menunjukkan kesan pulih. Paling lama pun, 5 bulan untuk pulih sepenuhnya.

5) Kanak-kanak boleh minum Alkalising Green Plus – AGP kah?

Iya boleh minum seawal umur anak 8 tahun. Untuk permulaan, kami nasihatkan bancuh 1/2 (setengah) paket dulu yar selama 1 minggu (7 hari).
Mereka Mungkin Akan Terhutang Budi Kepada Anda...

Masalah Gastrik sudah pun menjadi satu masalah kesihatan berleluasa yang sedang mengancam ramai orang. Kemungkinan terdapat kawan sahabat handai saudara mara anda sedang hadapi sakit gastrik dan dia tengah risau sakit dan menderita akibat penyakit ini. 
Jadi, sila bantu mereka dengan perkongsian maklumat yang terdapat dalam laman web ini melalui Facebook atau Twitter! Anda mungkin dapat membantu seseorang dengan satu Klik! pada butang berikut...